Eduinus d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 2013. godine.

Od svog početka okrenuti smo inovacijama i unaprijeđenju života i poslovanja. Prvi proizvod koji smo kreirali bio je sustav za online pripreme državne mature. Taj početak nas je vodio kroz kreiranje proizvoda i usluga u sustavu obrazovanja no naša želja je bila puno više od toga. Tijekom proteklih godina, specijalizirali smo se u sustavima za e-učenje i izradu i pripremu materijala za e-učenje. Kroz naš početak smo učili i o svemu što je potrebno za uspješno poslovanje.

Svi koji kreću u poduzetnički svijet susresti će se s mnogim izazovima koji će im oduzimati vrijeme, novac i energiju potrebnu za provođenje svoje poduzetničke ideje. Osim naših specijaliziranih proizvoda kreirali smo niz proizvoda za sve one koji ulaze u svijet poduzetništva, a sav svoj trud i novac žele uložiti u svoju ideju.

Za vas, naši novi poduzetnici kreirali smo početničke pakete koji uključuju vođenje knjigovodstva i registracije sjedišta na našoj adresi.

Misija

Naša misija izašla je iz našeg osobnog iskustva pokretanja poslovanja. Naša misija je partnerima osigurati sve potrebne usluge na jednom mjestu po cijeni koja im neće ugroziti poslovanje već će im osigurati uspjeh.

Vizija

Naša vizija proizilazi iz naše predanosti misiji. U budućnosti vidimo sebe kao prvi izbor svake osobe koja ulazi u svijet poduzetništva.

Nastavkom korištenja ove stranice, dajete svoju suglasnost korištenju kolačića (cookies). Više informacija

Kako bi Vam omogućili najbolje iskustvo, postavke kolačića (cookies) na ovoj stranici su postavljene na "spremaj kolačiće". Ako nastavite koristiti stranicu bez dodatnih postavki u pregledniku ili kliknete na Prihvati, dajete svoju suglasnost.

Zatvori